Zapiex – kim jesteśmy?

Zapiex to lokal serwujący kultowe tradycyjnie wyrabiane zapiekanki oraz panini. Wszystkie nasze bagietki są wypiekane w piecu , serwowane z mozzarellą na wierzchu oraz jednym z kilkunastu świeżych składników. 11 rodzajów zapiekanek i panini oraz kilkanaście sosów gwarantuje niezłą ucztę dla podniebienia. Można u nas również spróbować szerokiej gamy napojów w tym słynnego On Lemon oraz włoskiej kawy Kimbo, prosto z Neapolu.. Nasze zapiekanki są przygotowywane na oczach Klientów z wyłącznie świeżych produktów i prawdziwego sera. Wysokie oceny klientów oraz artykuły w „Gazecie Wyborczej” ,”Silesia Smakuje”, „Twoje Zagłębie” czy na innych lokalnych portalach świadczą o wysokiej jakości naszych produktów oraz usług. W najbliższym czasie planujemy ekspansję na rynki lokalne oraz docelowo rynek ogólnopolski.

8 prostych kroków

  1. Kontakt z nami. Wypełnij formularz ⇒

  2. Przedstawienie oferty i warunków współpracy.

  3. Audyt oraz analiza dostępnych lokalizacji

  4. Podpisanie umowy wstępnej oraz finalnej

  5. Przygotowania konceptu wraz z projektami graficznymi

  6. Szkolenie pracowników i franczyzobiorcy.

  7. Otwarcie punktu

Otwórz własny biznes

Ankietę wypełniam w celu uzyskania:
 podstawowych informacji bilansu inwestycji pełnej oferty

Czy posiadasz już lokal?
 tak nie

Czy posiadasz już własną działalność?
 tak nie

Czy posiadasz doświadczenie w branży gastronomicznej lub zarządzaniu ludźmi?
 tak nie

Jaką kwotę chcesz zainwestować?
 poniżej 10 000 zł 20 000 - 30 000 zł 30 000 - 40 000 zł powyżej 50 000 zł kredyt lub dofinansowanie

Czy prowadzenie lokalu będzie Twoim jedynym zajęciem?
 tak nie - chce nadal pozostać w zawodzie

Zgadzam się na przesyłanie ofert promocyjnych dotyczących oferowanej przez nas oferty franczyzowej na podane powyżej dane kontaktowe.

Pełne wsparcie na każdym etapie

  1. Przeprowadzimy wstępną symulację rentowności danego lokalu na podstawie wybranej lokalizacji oraz naszych własnych doświadczeń;

  2. Wykonamy projekt architektoniczny oraz pomożemy w aranżacji lokalu

  3. Przekażemy pełną wiedzę i know how jak prowadzić lokal w formie szkolenia oraz dokumentacji

  4. Przeprowadzimy szkolenia dla Franczyzobiorcy i wszystkich pracowników

  5. Przygotujemy oraz przeprowadzimy kampanie marketingowe zarówno w formie tradycyjnej jak i social media. Otrzymasz również dostęp do wszystkich projektów graficznych

  6. Wskażemy gdzie kupować produkty o najlepszej jakości i atrakcyjnej cenie. Wskażemy dostawców sprzętu oraz akcesoriów.

  7. Pomożemy w organizacji systemu dostaw i współpracy z największymi portalami w Polsce

Jaka to inwestycja?

Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem oraz lokalizacją:

Oferujemy szeroką gamę możliwości:

  • FOODTRUCK – od 15 000

  • LOKAL –od 20 000

  • GALERIA HANDLOWA – od 40 000

Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 7% obrotu netto (zawiera opłatę marketingową)

Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 10 tys. zł netto. W skład której wchodzą:

  • szkolenie personelu

  • podręcznik operacyjny.

  • know how

  • pakiet startowy

  • ciągłe wsparcie marketingowe

Nie musisz mieć doświadczenia:

Nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej;
Poszukujemy osób zaangażowanych, ambitnych i przedsiębiorczych
W chwili obecnej poszukujemy osób które chcą otworzyć lokale na terenie województwa śląskiego i małopolskiego