Franczyza
Zapiex-kim jesteśmy?
Zapiex to lokal serwujący kultowe tradycyjnie wyrabiane zapiekanki oraz panini. Wszystkie nasze bagietki są wypiekane w piecu , serwowane z mozzarellą na wierzchu oraz jednym z kilkunastu świeżych składników. 11 rodzajów zapiekanek i panini oraz kilkanaście sosów gwarantuje niezłą ucztę dla podniebienia. Można u nas również spróbować szerokiej gamy napojów w tym słynnego On Lemon oraz włoskiej kawy Kimbo, prosto z Neapolu.. Nasze zapiekanki są przygotowywane na oczach Klientów z wyłącznie świeżych produktów i prawdziwego sera. Wysokie oceny klientów oraz artykuły w „Gazecie Wyborczej” ,”Silesia Smakuje”, „Twoje Zagłębie” czy na innych lokalnych portalach świadczą o wysokiej jakości naszych produktów oraz usług. W najbliższym czasie planujemy ekspansję na rynki lokalne oraz docelowo rynek ogólnopolski.7 prostych kroków
1. Kontakt z nami.Wypełnij formularz na dole2. Przedstawienie oferty i warunków współpracy.
3. Audyt oraz analiza dostępnych lokalizacji
4. Podpisanie umowy wstępnej oraz finalnej
5. Przygotowania konceptu wraz z projektami graficznymi
6. Szkolenie pracowników i franczyzobiorcy.
7. Otwarcie punktu
Pełne wsparcie na każdym etapie:
1. Przeprowadzimy wstępną symulację rentowności danego lokalu na podstawie wybranej lokalizacji oraz naszych własnych doświadczeń;2. Wykonamy projekt architektoniczny oraz pomożemy w aranżacji lokalu
3. Przekażemy pełną wiedzę i know how jak prowadzić lokal w formie szkolenia oraz dokumentacji
4. Przeprowadzimy szkolenia dla Franczyzobiorcy i wszytskich pracowników
5. Przygotujemy oraz przeprowadzimy kampanie marketingowe zarówno w formie tradycyjnej jak i social media. Otrzymasz również dostęp do wszystkich projektów graficznych
6. Wskażemy gdzie kupować produkty o najlepszej jakości i atrakcyjnej cenie. Wskażemy dostawców sprzętu oraz akcesoriów.
7. Pomożemy w organizacji systemu dostaw i współpracy z największymi portalami w Polsce
Jaka to inwestycja?:
Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem oraz lokalizacją
Oferujemy szeroką gamę możliwości:
FOODTRUCK – od 15 000
LOKAL –od 20 000
GALERIA HANDLOWA – od 40 000
Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 7% obrotu netto (zawiera opłatę marketingową)
Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 10 tys. zł netto. W skład której wchodzą:
• szkolenie personelu;
• podręcznik operacyjny.
• know how
• pakiet startowy
• ciągłe wsparcie marketingowe
Nie musisz mieć doświadczenia:
Nie wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej;
Poszukujemy osób zaangażowanych, ambitnych i przedsiębiorczych
W chwili obecnej poszukujemy osób które chcą otworzyć lokale na terenie województwa śląskiego i małopolskiego